FERRARI

PREMIUM

Consultar preu

PORTOFINO

DESCRIPCIÓN DEL AUTOMÓVIL

Una de les marques més famoses de totes en el món de l'automòbil és Ferrari, reconegut pel seu logotip de cavall negre. Ferrari és especialista en cotxes esportius de luxe, que juntament amb el seu característic color vermell, fan d'un cotxe Ferrari una part única del motor.
El Portofino és el primer descapotable amb la capota dura retràctil en tota la gamma Ferrari, que li permet ser un coupé i un cotxe esportiu GT a l'hora, un cotxe més versàtil i que li permetrà tenir més atractiu del públic.
Però el més important d'un Ferrari està sota la caputxa, ens referim al motor. Al Portofino disposem d'un motor V8 Turbo, de 3,9 centímetres cúbics, i que ens permetrà tenir una potència de 600 CV
Al motor del Portofino se li ha afegit una funció molt interessant, la Boost Management, que permet disposar d'un motor que funciona de la manera més similar a un motor atmosfèric. La caixa de canvis, als Portofinos, és automàtica i amb 7 velocitats, que juntament amb la seva tracció posterior, li permetrà passar de 0 a 100 km / h en només 3,5 segons i poder tenir una velocitat màxima de 320 quilòmetres per hora.

ESPECIFICACIONES

MARCA

FERRARI

MODELO

PORTOFINO

KILOMETRAJE

2.800 KM

COLOR EXTERIOR

VERMELL

COLOR INTERIOR

NEGRE

POTENCIA

600 CV 441 KW

TRACCIÓN

DARRERA

CAMBIO

AUTOMÀTIC SEQÜENCIAL

COMBUSTIBLE

BENZINA

PUERTAS

2/3

AÑO DE FABRICACIÓN

2019

PRIMERA MATRICULACIÓN

2020

CARACTERÍSTICAS

CLIMATIZACIÓN

SI

RADIO

SI

PANEL TÁCTIL

SI

DIRECCIÓN ASISTIDA

SI

CIERRE CENTRALIZADO

SI

SENSORES

SI

AIRBAGS 

SI

ASIENTOS SPORT

SI

GPS

SI

EPS

SI

ABS

SI

FAROS

-

PINTURA

METAL.LITZADA

CRISTALES 

ELÉCTRICOS

SI

LLANTAS

ALEACIÓ

TECHO ABIERTO

SI