top of page

LAMBORGHINI

PREMIUM

Consultar preu

HUCARAN EVO

DESCRIPCIÓN DEL AUTOMÓVIL

El Lamborghini Huracan EVO és l'evolució de l'V10 de major èxit de la marca. Es tracta del resultat d'un procés de perfeccionament i consolidació de característiques ja existents i, al mateix temps, de desenvolupament de noves solucions en termes de prestacions i disseny. Però el que ho distingeix és la seva capacitat d'anticipar els moviments i escoltar els desitjos de qui ho condueix.

El vehicle incorpora solucions aerodinàmiques refinades mantenint-se fidel a l'icònic disseny de Lamborghini. El para-xocs davanter reprèn la inconfusible i recurrent forma en Y, els talls del capó s'inspiren en les línies del Countach, la presa d'aire sobre el faldó recorda al Murciélago i les fuites altes en posició central es basen en els models Lamborghini amb més prestacions. A tot això s'afegeixen les noves llandes Aesir de 20" i nous colors Ad personam per a la carrosseria.

La cabina de conducció disposa d'un sistema amb pantalla tàctil d'avantguarda de 8,4" a la consola central, que permet controlar les funcions del cotxe i d'entreteniment. Els exclusius acabats interns, amb un disseny autènticament italià, estan fabricats amb materials de la més alta qualitat: els revestiments estan disponibles en pell, alcàntara i, per primera vegada, en Carbon Skin, un innovador material de fibra de carboni exclusiu de Lamborghini.

ESPECIFICACIONES

MARCA

LAMBORGHINI

MODELO

HUCARAN EVO

KILOMETRAJE

4.400 KM

COLOR EXTERIOR

NEGRE

COLOR INTERIOR

GRIS

POTENCIA

640 CV

TRACCIÓN

TRACCIÓ DARRERA

CAMBIO

AUTOMÀTIC SEQÜENCIAL

COMBUSTIBLE

BENZINA

PUERTAS

3

AÑO DE FABRICACIÓN

2022

PRIMERA MATRICULACIÓN

2022

CARACTERÍSTICAS

CLIMATIZACIÓN

SI

RADIO

SI

PANEL TÁCTIL

SI

DIRECCIÓN ASISTIDA

SI

CIERRE CENTRALIZADO

SI

SENSORES

SI

AIRBAGS 

SI

ASIENTOS SPORT

SI

GPS

SI

EPS

ABS

SI

FAROS

PINTURA

METAL.LITZADA

CRISTALES 

ELÉCTRICOS

SI

LLANTAS

TECHO ABIERTO

NO

bottom of page